DE CE SA FACI VIDEOCHAT DE ACASA

 Conditiile esentiale sunt urmatoarele: obligatoriu minim 18 ani, o camera web, calculator sau laptop cu o conexiune buna la internet in locuinta ta. 
Vei putea lucra din orice localitate a tarii. Nu este nevoie sa te deplasezi in alte localitati pentru a face videochat, nu este necesar sa ai experienta!
Aranjeaza-ti camera si asigura-te ca nu esti deranjata, GATA acum poti incepe sa stai pe chat. Videochat-ul este o ocupatie distractiva, ce implica contactul cu multe persoane din toata lumea, iar tu esti platita sa te simti bine discutand cu acestia. Nimeni nu te va obliga sa faci anumite lucruri, esti libera sa procedezi asa cum iti doresti. Pentru a putea proteja identitatea modelelor utilizatorilor din Romania le este blocat accesul pe site-urile pe care te vei loga, iar tu poti bloca orice persoana cu care nu vrei sa discuti.

Publicat de

Evelyne

Ce inseamna, de fapt, videochat? Literalmente, videochat-ul este orice conversatie pe care doua persoane o poarta la distanta, prin intermediul internetului, cu posibilitatea de a se si vedea. In timp, ca orice domeniu, discutiile online au inceput sa se ramifice, iar acum videochat-ul reprezinta o meserie in adevaratul sens al cuvantului si in deplin acord cu legislatia. Videochat-ul se bazeaza pe transmiterea live de imagini si discutii empatice cu interlocutorul – activitatea modelelor se desfasoara doar online, fara vreun fel de contact fizic cu clientii, iar discutiile pot avea un caracter mai mult sau mai putin erotic, in functie de cerintele clientului si de disponibilitatea fiecarui model in parte.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.